Links

Zelf verhuiskaartjes maken

verhuiskaartenGa je binnenkort verhuizen? Dan is het leuk om overal ideeën vandaan te halen voor de verhuizing. Bijvoorbeeld welke kleuren je in het nieuwe huis gaat gebruiken, hoe je de tuin gaat inrichten, maar ook hoe de verhuiskaart er uit gaat zien. Nadat je ideeën hebt opgedaan, kun je dan zelf verhuiskaartjes maken.

Laat je inspireren
Op Verhuiskaartenmaken.com is een ruime collectie aan verhuiskaarten te vinden. Kijk deze kaarten rustig door en doe zo inspiratie op voordat je zelf je eigen verhuiskaartjes gaat maken. Waarschijnlijk heb je zelf al een beeld in je hoofd van hoe je wilt dat de kaartjes er uit komen te zien. Maar Verhuiskaartenmaken.com kan je misschien nog net dat ideetje geven dat jouw verhuiskaart fantastisch maakt.

Maak zelf de kaart
Wanneer je genoeg inspiratie hebt opgedaan om de voor jouw perfecte verhuiskaart te maken, kun je aan de slag. Kies een blanco kaart en laat al je creativiteit zijn gang gaan. Plaats bijvoorbeeld een mooie foto van je nieuwe huis op de voorkant, of puzzel met alle kaders, achtergronden en figuren die op de site te vinden zijn. Je kunt op deze manier zelf originele verhuiskaartjes maken.

 

Maak jouw verhuiskaarten zelf op Verhuiskaartenmaken.com


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>