Links

Zelf een verhuisbericht gratis ontwerpen

Als je gaat verhuizen is een verhuisbericht handig om te versturen. En als je het liefst originele verhuisberichten wilt versturen, maar er weinig geld aan wilt besteden, dan is Verhuiskaartenmaken.com een handige oplossing.

Gratis zelf ontwerpen
Op Verhuiskaartenmaken.com kun je zelf een verhuisbericht gratis ontwerpen. Door de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie is het gemakkelijk om het kaartje aan te passen. Je kunt de keuze maken uit een standaard verhuiskaart of je ontwerpt zelf een kaartje. Als je het kaartje zelf aanpast of ontwerp, kun je een uniek verhuisbericht versturen waar de mensen extra verrast door zullen zijn. Voeg bijvoorbeeld leuke illustraties toe en verzin een originele tekst, zo maak je een uniek verhuisbericht gratis ontworpen door jou als ontwerper.

Alles is aan te passen
Als je kiest voor een standaard verhuisbericht, dan kun je alsnog verschillende mogelijkheden aanpassen. Wil je een andere achtergrondkleur of juist een leuke kader, pas dit dan allemaal zelf aan. En het aanpassen van een verhuisbericht klinkt ingewikkeld, maar dat is het dus niet! De tekst kun je natuurlijk ook helemaal naar eigen wens plaatsen op het verhuisbericht. Door het verhuisbericht gratis te ontwerpen, is alles aan te passen en wordt het kaartje in een eigen stijl ontworpen. Het is dus echt jouw/jullie kaartje voor jouw/jullie nieuwe woning.

Bestellen
Het bestellen is ook gemakkelijk. Met een aantal klikken, kun je jouw eigen adressenboek uploaden en de verhuisberichten direct versturen. Heb je de verhuiskaarten voor 15.00uur bestelt, gaan ze morgen met de post mee. Gemakkelijk en snel zelf een verhuisbericht gratis ontwerpen, wie wilt dat nou niet!

Wil je ook een verhuisbericht gratis ontwerpen? Ga dan naar Verhuiskaartenmaken.com en ga aan de slag!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>