Links

Zakelijke verhuiskaart

Verhuizen met een bedrijf is altijd een hele klus en brengt een hoop stress met zich mee. Er komen zoveel dingen bij kijken, al jouw klanten moeten het nieuwe adres weten. Op Verhuiskaartenmaken.com kan je op een gemakkelijke manier een zakelijke verhuiskaart creƫren.

Je eigen zakelijke verhuiskaart.
Je kunt op Verhuiskaartenmaken.com je eigen zakelijke verhuiskaart maken en bestellen op een snelle en simpele manier. Kies bijvoorbeeld een zakelijke afbeelding uit onze eigen collectie. Je kunt natuurlijk ook een foto maken van het nieuwe pand waar jouw bedrijf naar verhuist. Deze foto kan je gebruiken op de verhuiskaart. Dit geeft misschien een wat meer zakelijke uitstraling. Er zijn echt ongelofelijk veel mogelijkheden.

De mogelijkheden
Zoals al eerder is genoemd kun je jouw zakelijke verhuiskaart opmaken met een foto van het nieuwe pand waar het bedrijf heen verhuist. Ook kun je een leuke boodschap schrijven op de verhuiskaart. Breng deze boodschap met de letterkleur en het lettertype die past bij jouw bedrijf. Je kunt de kaarten als een setje bestellen en thuis laten bezorgen. Dan kan je de kaarten zelf adresseren maar je kan ook de kaarten meteen naar de juiste personen sturen.

Professioneel drukwerk
Verhuiskaartenmaken.com levert een hoge drukkwaliteit. Het drukken van de zakelijker verhuiskaarten gebeurt bij een professionele drukker en er wordt gebruik gemaakt van dik papier. Zo ben je verzekerd van een zakelijke uitstraling naar jouw klanten toe.

Surf naar Verhuiskaartenmaken.com voor het maken van een zakelijke verhuiskaart.

 


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>