Links

Wat moet er op een verhuisbericht staan?

Als je verhuisd bent wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten. Een persoonlijk kaartje sturen is dan ook leuker en makkelijker dan iedereen bellen. Wat een vereiste is voor de mensen die jouw verhuisbericht krijgen, is natuurlijk je nieuwe adres!

Bij verhuiskaartenmaken.com kun je jouw kaartje zo uniek en persoonlijk mogelijk maken door er eigen elementen in toe te voegen, zoals een zelf gemaakte foto van je nieuwe stekkie!


Maak je eigen kaart online
Je kunt via verhuiskaartenmaken.com je verhuiskaart online maken. Je kunt foto’s en andere elementen aan de kaart toevoegen. Om de kaart persoonlijk te maken, kun je ook een boodschap aan de kaart toevoegen voor de geadresseerde. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod verhuiskaarten. Op de website verhuiskaartenmaken.com staat uitgebreid uitgelegd hoe je de kaart kunt maken. Het gaat niet om een elektronische kaart, maar om een originele kaart die echt verstuurd wordt.

 

 

 

Ga jij binnenkort verhuizen en heb jij je familie en vrienden nog niet ingelicht over jouw nieuwe adres? Neem dan een kijkje op verhuiskaartenmaken.com. Succes met het ontwerpen van jouw persoonlijke kaartje!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>