Links

Wat je niet mag vergeten bij een verhuizing

Verhuizen kan enorm stressvol zijn. Er komt veel bij kijken, en vaak ook zaken waar je vooraf niet aan gedacht hebt. Vandaar dat Verhuiskaartenmaken.com jou graag een eindje op weg helpt bij het regelen van verhuiszaken.

Aangezien je heel wat moet regelen bij een verhuizing, kun je het beste beginnen bij het begin. Waarschijnlijk heb je al een nieuwe huur- of koopwoning op het oog. Het is verstandig om deze eerst op te meten samen met alle andere doorgangen in het huis. Zo weet je welke meubelen in je nieuwe woning passen en welke meubelen je beter even op kunt slaan in een tijdelijke opslagruimte.

Zorg in ieder geval voor genoeg handen! Familie en vrienden zijn vast bereid hun handen uit de mouwen te steken. Daarnaast is het handig als er niets of niemand in de weg loopt op de dag van de verhuizing. Vraag daarom iemand op te passen op je eventuele huisdieren of kinderen. Zo kun jij je helemaal focussen op de verhuizing.

Maak duidelijke afspraken met je eventuele huisbaas of nieuwe eigenaar over het inleveren van de sleutels en dergelijke. Denk er bijvoorbeeld aan om de meterstanden op tijd te noteren en gas en elektra af te laten sluiten. En zorg er uiteindelijk voor dat je niets vergeet!

Naast je spullen, moet je natuurlijk je omgeving niet vergeten. Laat iedereen weten dat je bent verhuisd of gaat verhuizen met een leuk verhuiskaartje. Op verhuiskaartenmaken.com kun je kiezen uit het meest uiteenlopende assortiment. Bestel nu vlug je eigen verhuiskaartjes!

versie 1


U kunt niet meer reageren.