Links

Voorbeelden verhuiskaarten

Ga je binnenkort verhuizen? Dan moet je snel gaan denken aan de verhuiskaarten. Wanneer je de kaarten op het laatste moment gaat ontwerpen, worden het snel van die simpele niet-originele verhuiskaarten. Dat wil je niet! Dus begin hier op tijd mee. Ben je toch meer van het ‘op het laatste moment alles doen’? Dan vind je hier een aantal voorbeelden van verhuiskaarten die je kunnen inspireren om op korte termijn toch een mooie verhuiskaart te maken.

Speciale verhuiskaarten
Op Verhuiskaartenmaken.com vind je veel speciale verhuiskaarten. Deze verhuiskaarten zijn mooi vormgegeven en al klaar voor verzending. Hier heb je dus geen werk meer aan, maar je hebt wel een originele verhuiskaart. 

Verhuiskaarten met een foto
Je kunt op Verhuiskaartenmaken.com ook zelf je verhuiskaart ontwerpen. Een leuk idee is om een foto van jezelf of je nieuwe huis op de kaart te plaatsen. Vervolgens kan je met kaders, figuren en teksten de kaart nog verder aanpassen. Ook hiervan een aantal voorbeelden van verhuiskaarten met een foto.

voorbeelden verhuiskaarten

Verhuiskaarten maak je zelf op Verhuiskaartenmaken.com.


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>