Links

Voorbeeld tekst voor een verhuiskaart

Dat je een kaart verstuurt als je gaat verhuizen is natuurlijk logisch, maar wat zet je nou eigenlijk op een verhuiskaart? Wat voor teksten kun je op een verhuiskaart zetten? Of, wat moet je ook vooral niet vergeten? Op Verhuiskaartenmaken.com kun je alvast de collectie bekijken en zelf aan de slag gaan.

Niet te vergetenvoorbeeld tekst verhuiskaart
Het nieuwe adres waar je naartoe verhuist is natuurlijk het belangrijkste. Daarbij is het ook handig om even aan te geven of je huistelefoonnummer is veranderd. Ook slim om te vermelden is of er bezoek langs mag komen. Je kunt dus ook meteen een uitnodiging op je verhuiskaart plaatsen!

De route
Aangezien iedereen wel een navigatiesysteem heeft of de route via internet uitprint kun je toch wellicht overwegen om even kort de route naar je huis te vermelden, zeker als je huis niet zo makkelijk te vinden is. Bevindt de voordeur zich bijvoorbeeld niet aan de wegkant maar achterom, is het handig om dat even op je verhuiskaart te plaatsen.

  voorbeeld tekst verhuiskaart

   Op 26 juni zijn wij verhuisd naar:
Lelylaan 236
1234 AB Abcdorp
06-12345678

   Wil je een keer gezellig langskomen?
Wij geven op 20 juli een feestje!
Laat even weten of je komt
Ons nieuwe telefoonnummer is: 023-5371234

   Brenda en Martin van den Brielle

 

Je maakt de leukste kaarten op Verhuiskaartenmaken.com


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>