Links

Verstuur nu leuke verhuisberichten om mensen mee te verrassen!

De verhuizing is in volle gang en de verhuisberichten kunnen de deur uit. Standaard verhuisberichten versturen kun je altijd doen, maar je kunt ook unieke, leuke verhuisberichten versturen. Verhuiskaartenmaken.com helpt je hiermee!

Helemaal in jouw stijl
Je kunt op Verhuiskaartenmaken.com kiezen uit verhuisberichten uit de collectie of je kunt het kaartje zelf ontwerpen. Alle verhuiskaartjes kun je zelf aanpassen naar wens en dus geheel in stijl versturen. Plaats leuke illustraties op het kaartje, verander de achtergrond of upload zelf een leuke foto voor op de leuke verhuisberichten. Bijvoorbeeld een leuke foto van jullie die voor het nieuwe huis staan. Niemand zal dit verwachten en de verhuiskaartjes zullen dus erg verrassend zijn!

Uniek door de tekst
Verhuisberichten zelf ontwerpen is eenvoudig. Men denkt ook vaak dat er veel tijd in komt te zitten, maar dit is juist niet zo. Ook zul je er een leuke tekst in moeten plaatsen. Het vermelden van het nieuwe adres is natuurlijk tenslotte waar je de kaartjes ook verstuurd. Verzin dus zelf een leuke tekst en plaats deze ook gemakkelijk op een uniek verhuisbericht.

Aan de slag!
Als de leuke verhuisberichten helemaal naar wens is ontworpen, kun je de kaarten bestellen. Je kunt de verhuisberichten direct versturen of je kunt een pakketje naar je eigen adres versturen. Dan kun je de kaartjes zelf op de post doen wanneer je maar wilt. Dus wil jij leuke verhuisberichten versturen die origineel en uniek zijn? Ga dan nu meteen aan de slag!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>