Links

Versier je muur

Ben je net verhuisd of vind je dat het weer tijd wordt voor een nieuw interieur? Hier vind je leuke tips om je muren op te vullen.

Muurstickers
Muurstickers zijn tegenwoordig in bijna elk huishouden te vinden. Mooie teksten, cijfers en figuren geven je huis een fris uiterlijk. Denk eens aan mooie bomen, dieren en teksten op de kinderkamer, of aan een mooie tekst over liefde of familie in de woonkamer.

Wandplanken
Wandplanken doen het altijd goed in huis. Ze vullen de muur op en geven deze sfeer en karakter, terwijl deze nog wel strak en rustig blijft. Zet kleine spulletjes in dezelfde kleurentinten op de planken, zoals fotolijstjes, kleine plantjes, kaarsjes en vaasjes. Figuren als vlinders en hartjes maken het geheel romantisch en lief. Zet niet té veel op de planken, anders ziet het er rommelig uit. Je kunt beter een paar planken boven elkaar hangen(eventueel in verschillende formaten en schuin boven elkaar) en op elke plank een paar spullen die bij elkaar passen.

Kleur aan de muur
Histor heeft de kleurentrends van 2014-2015 bekend gemaakt. Blauwtinten zorgen voor verkoeling en rust. Hierbij zijn de kleuren diepblauw en helder blauw populair. Daarnaast zijn gele kleuren veel aanwezig in de kleurpaletten. Deze zorgen voor een positief gevoel en ondersteunen expressiviteit en persoonlijkheid. Hierbij zijn karaktervol geel en zonnig geel populair. Op de website van Droomhome kun je meer kleurentrends bekijken.

Ben je net verhuisd? Stuur dan jouw verhuiskaarten via kaartopmaat.nl/verhuiskaarten. Je kunt ook een foto maken van je nieuwe inrichting en deze gebruiken voor je verhuiskaart!

ScreenHunter_20 Sep. 10 10.50

Bron foto’s: Pinterest Kaart op Maat. Klik op de link voor meer ideeën.


U kunt niet meer reageren.