Links

Verhuizen met een zere rug

Stel je voor: een week voor de verhuizing ga je door je rug of verzwik je je enkel. Wat een dikke pech. Natuurlijk zijn er genoeg oplossingen om je verhuizing alsnog succesvol te laten verlopen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je familie en vrienden in te schakelen, maar mocht je die keuze niet hebben dan zijn er nog voldoende andere oplossingen.

Er zijn voldoende hulpmiddelen te huur die worden ingezet om de fysieke belasting van de verhuizer te verminderen. De hulpmiddelen worden veelal ingedeeld in twee categorie├źn. De eerste categorie zijn hulpmiddelen die altijd meegenomen kunnen worden en min of meer bij de standaard uitrusting van een verhuizer horen. De tweede categorie zijn hulpmiddelen waarbij door de planning al rekening gehouden wordt om ze bij een bepaalde verhuizing in te plannen en mee te geven.

Mocht je dus onverwachts door je rug gaan of een andere fysieke klacht oplopen vlak voor je verhuizing en kun je verder geen hulp regelen? Maak dan een weloverwegen beslissing over welke hulpmiddelen het meest geschikt zijn bij jouw beperking op de webwinkel van van Noort. Zij bieden meerdere plankjes en karretjes aan om de grootste meubelen te verhuizen.

Vergeet natuurlijk ook niet om iedereen te laten weten dat je verhuisd bent! Met een verhuiskaartje van Kaart op Maat verstuur je altijd de meest unieke verhuiskaarten. Je kunt elke verhuiskaart namelijk zelf online aanpassen vanaf je eigen bank!

 

versie 1


U kunt niet meer reageren.