Links

Verhuizen in je eigen huis

Iedereen is, na een tijdje in hetzelfde huis gewoond te hebben, toe aan vernieuwing. Anno 2014 is deze vernieuwing vaak lastiger te realiseren dan voorheen. Dit in verband met de crisis. Huizen zijn in deze tijd lastig kwijt te raken en als het verkocht wordt is het vaak onder de vraagprijs. Kortom, je draait bijna altijd verlies. Daarnaast wil je vaak iets nieuws, omdat je een ruimtegebrek hebt. Tenminste, dat denk je. Want heb jij je eigen huis wel eens goed bekeken? Is er niet een mogelijkheid om je eigen inrichting wat om te gooien om zo meer ruimte te creëren? 

 

Volgens Stijlidee zien mensen door stress, drukte en dagelijkse beslommeringen niet meer wat hun huis kan bieden en hoe ze het maximale effect eruit kunnen halen. Terwijl als ze iets meer tijd en aandacht steken in het opnieuw indelen van hun huis ze vaak meer ruimte hebben dan ze dachten. Zo is er bijna altijd wel iets wat opgeruimd, uitgezocht of weggedaan kan worden en voilà, er is meer ruimte ontstaan. Maar hoe kun jij je huis nou slim inrichten? Wat dacht je van een kamer in tweeën splitsen, serre aanbouwen, zolder verbouwen of het eventueel omwisselen van kamers? Hoe je het wilt aanpakken hangt natuurlijk niet alleen af van je huis, maar ook van je woonsituatie.

Als je single bent, dan kun je heel gemakkelijk verhuizen in je nieuwe huis. Met een klein budget kun je de muren een nieuw likje verf geven, het oude bankstel vervangen en wat leuke nieuwe woonaccessoires, zoals een schilderijtje of een fotolijst aanschaffen. Je huis voelt gelijk aan als nieuw. Dit kun je natuurlijk ook doen als je samenwoont, maar dan is er nog wel een smaak van iemand anders waar je rekening mee moet houden bij het herindelen van jullie huis.

Gaat jullie gezin uitbreiden? En vind je dat jullie te klein wonen? Wees er dan wel zeker van dat jullie huis nog steeds te klein is als het in optimaal functioneel gebruik is door middel van het toevoegen van opbergruimte.

Zijn jullie kinderen al op kamers? Dan is er juist ruimte over! Je hoeft niet gelijk hun oude kamers om te toveren tot fitness ruimtes of opberghokken. Maar als jullie zoon of dochter de mooiste kamer van het huis had, is de tijd nu aangebroken om hier zelf in te trekken.

Is je lichaam niet meer zo jong als je geest? Dan is het misschien een goed idee om je slaapkamer en de badkamer naar de begane grond te verplaatsen. Zo hoef je niet meer elke keer die ellendige trap op en af als je wat slechter ter been bent.

Meer tips en tricks over verhuizen in je eigen huis? Raadpleeg Stijlidee.

verhuiskaartjes voor verhuizen in je eigen huis

Ook al blijf je op hetzelfde adres wonen, toch voelt je huis als nieuw aan. Dit wil je natuurlijk met iedereen om je heen delen. Stuur dan een ‘ Verhuisd in mijn eigen huis’ bericht. Verhuiskaartenmaken.com is ideaal voor zulke kaartjes. Je kunt heel gemakkelijk een eigen foto uploaden en deze opleuken met kaders, figuren en een leuke tekst. Wie weet zet je er wel meer mensen toe om ook te gaan verhuizen in hun eigen huis!

Bronvermelding

http://stijlidee.wordpress.com/2012/10/10/verhuizen-in-je-eigen-huis/ – © Stijlidee.nl

 

 


U kunt niet meer reageren.