Links

Verhuiskaartjes maken

Ben je op zoek naar verhuiskaartjes? Wil je een verhuiskaartje met eigen foto? Of wil je een verhuiskaartje die al gemaakt is en waar je alleen nog de tekst op hoeft te zetten? Wil je verhuiskaartjes online bestellen, maar heb je geen zin om ze eerst thuis te krijgen en ze weer op moeten sturen? Dat kan, hier kan je zelf je verhuiskaartje samenstellen, gebruik maken van onze designs of onze afbeeldingen en kaders gebruiken. Als je de kaartjes besteld kan je ook gelijk het adres invullen voor wie ze bestemt zijn!

Hoe maak ik mijn kaartje creatief?

Hoe ga jij je verhuiskaartjes creatief maken? Ik zal wat tips geven. Om te beginnen is het natuurlijk leuk als je gaat samenwonen om een foto van jullie op de voorkant te plaatsen. Kies een zwart witte of juist een met veel kleur (een bijzondere gebeurtenis, bij voorkeur op vakantie), dit geeft een rustig en vrolijk gevoel. Ga je op jezelf of in een studentenhuis, doe dan een foto waar je vrolijk op staat en/of met de studenten bij wie je intrekt! Kies dan een leuke tekst, kijk op dit blog rond voor tips om een tekst te schrijven.  Aan de binnenkant kies je een leuke kleur (of eventueel een leuke afbeelding) en schrijf je het nieuwe adres. Vergeet je naam niet!

Verhuiskaartenmaken.com

Waar ga je dit nou allemaal doen? Precies: Op verhuiskaartenmaken.com! Kijk snel even een kijkje en probeer het uit. Het kost niets om je verhuiskaartjes te maken.


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>