Links

Verhuiskaarten versturen

Heb je je droomhuis gevonden en ga je eindelijk verhuizen. Laat je je oude vertrouwde buurt achter en ga je een nieuwe start maken in een andere woonwijk of stad of misschien wel een ander land? Dan moet je niet vergeten al je vrienden, familie en kennissen te laten weten dat je niet meer op je oude stekje woont. Op Verhuiskaarten.com kun je verhuiskaarten versturen. Maak je de leukste en origineelste verhuiskaarten en verras je vrienden!

 

Foto op je verhuiskaart
Heb je een mooie foto van je nieuwe huis of van het huis dat je gaat verlaten? Dan heb je op Verkaartenmaken.com de mogelijkheid om deze foto op de voorkant van je kaart te zetten. De kaart wordt dan heel persoonlijk en helemaal naar jouw eigen smaak. Je kunt hem ook nog verder versieren met leuke kaders, figuren en illustraties.

Verhuiskaarten versturen
Ook verhuiskaarten versturen heb je in een handomdraai gedaan. Online kun je de gegevens van alle geadresseerden invoeren en dan worden ze automatisch verstuurd.

verhuiskaart voorbeelden

Wil je ze liever zelf op de post doen? Dat kan ook, dan laat je ze in een pakketje naar je eigen huis verzenden. Ook kan je dan de enveloppen al eerder naar je huis laten sturen, zodat je alvast de adressen van al je vrienden familie erop kan schrijven.

Verhuiskaarten versturen via internet doe je op Verhuiskaartenmaken.com!

 


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>