Links

Verhuiskaarten ontwerpen

Het is zover, je gaat verhuizen. Er is veel te doen en je hebt veel aan je hoofd.  Eén van de zaken die in je hoofd ronddwaalt is het ontwerpen en versturen van een leuke verhuiskaart. Een verhuiskaart voor je familie, vrienden en buren. De meest gemakkelijke en tijdbesparende manier om deze klus voor elkaar te krijgen is het internet. Op de website Verhuiskaartenmaken.com kun je eigen verhuiskaarten ontwerpen en laten versturen.

Ideeën opdoen
Je wilt eigen unieke verhuiskaarten ontwerpen, maar hebt totaal geen idee hoe deze er uit moet zien. Op Verhuiskaartenmaken.com kun je je laten inspireren door de ruime collectie kaarten die op de website te vinden zijn. Nadat je een beeld voor jezelf hebt gecreëerd kun je zelf eigen verhuiskaarten ontwerpen.

Wees creatief
Nu je weet hoe jouw kaart er uit moet zien, kun je aan de slag. In een paar eenvoudige en snelle stappen kun je verhuiskaarten ontwerpen. Je kunt kiezen uit een blancokaart of een bestaande kaart. Vervolgens is het aan jou om jouw “creative mind” te gebruiken. Je kunt je eigen foto uploaden, bijvoorbeeld van je nieuwe huis, en zelf de kleuren, kaders, achtergronden, lettertypes en tekst bepalen.

Laat het iedereen weten
Laat je vrienden, familie en buren weten van jouw verhuizing met jouw unieke verhuiskaart.

 

 

verhuiskaarten voorbeeld

 

Wil jij de meest bijzondere, eigen en onvergetelijke verhuiskaarten ontwerpen? Ga dan naar Verhuiskaartenmaken.com.

 


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>