Links

Verhuiskaarten met tekst

Een kaart is geen kaart zonder boodschap en een boodschap is geen boodschap zonder tekst. Dit is vaak een valkuil voor veel mensen. Wat moet je eigenlijk schrijven? Wat moet er sowieso op een verhuiskaart staan? Herken je een van deze problemen? Geen nood, wij helpen je uit de brand!

De belangrijkste informatie
Er zijn een aantal zaken die absoluut niet op je verhuiskaart mogen ontbreken. Zo is het nieuwe adres de kern van je verhaal, dus die moet er zeker op. Daarnaast kan het zo zijn dat je een nieuw telefoonnummer hebt gekregen, wellicht voor jou heel logisch maar voor een ander niet! Vergeet dit dan ook niet te vermelden. Daarnaast is het handig om alle namen te vermelden, bijvoorbeeld als er iemand uit huis is gegaan en dus niet is meeverhuisd.

Originele zinnen
De bovenstaande punten zijn eigenlijk het belangrijkste, natuurlijk kun je ook meteen op je verhuiskaart vermelden dat je een housewarming of andere gezellige party geeft. Je kan dit bijvoorbeeld doen met de zin: “Eindelijk verhuisd! Kom je ook op onze housewarming?”.  Het is sowieso leuk om een originele zin op je verhuiskaart te plaatsen. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld de reden waarom je verhuisd bent. Met een originele zin maak je jouw verhuiskaart ook veel persoonlijker! Probeer alvast is hoe je een verhuiskaart maakt op Verhuiskaartenmaken.com en ervaar hoe makkelijk en snel het gaat!

Verhuiskaarten

Zelf leuke ervaringen gehad? Deel ze met ons! Geef een reactie via het onderstaande reactieformulier.

Wij helpen jou, Verhuiskaartenmaken.com 


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>