Links

Verhuiskaarten kopen

Buitenshuis je verhuiskaarten kopen? Dat hoeft helemaal niet! Je kunt ze gewoon via het internetvoorbeeld verhuiskaartenaanschaffen. En dan kun je ze ook nog eens zo bewerken zodat ze precies naar jouw smaak zijn, door bijvoorbeeld een kader, eigen foto of illustratie toe te voegen!


Verhuiskaarten maken

Dat bewerken gaat als volgt. Je uploadt een leuke foto van bijvoorbeeld je nieuwe appartement. Je kunt deze dan bewerken door een kader te kiezen en leuke illustraties, zoals een blik verf, een kwast of een verhuisdoos, toe te voegen. Ook kun je helemaal los gaan op het bedenken van een leuke tekst. Zo wordt het echt helemaal jóuw verhuiskaart!


Websites
Op verschillende websites kun je zelf kaarten samenstellen, maar op weinig websites kun je verhuiskaarten kopen. Op een website als Verhuiskaartenmaken.com kun je dat wel!
Als je je verhuiskaart hebt gemaakt, en de bestelling is afgerond vóór 15.00, dan worden de kaarten dezelfde dag nog gedrukt en aangeboden bij TNT Post. Dat houdt in dat ze vrijwel altijd de volgende dag al aankomen. Super snel dus!


Verhuiskaarten kopen doe je op Verhuiskaartenmaken.com


1 comment to Verhuiskaarten kopen

  • Hoi Gerard, dit probleem’ heeft te maken met sehienld. Je moet 1:1 kijken in Develop om de wijzigingen te zien. In de Develop module zie je een weergave van het RAW bestand die is verkleind, in de Library zie je een preview met de instellingen toegepast. Het is een keuze voor sehienld, die waarschijnlijk niet gaat veranderen. Hetzelfde geldt bij Adobe Camera Raw.

Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>