Links

Verhuiskaarten bestellen

Bij verhuizing komt veel kijken. Een nieuwe woning, een nieuwe omgeving, het is een hectische tijd. Daarnaast moet er natuurlijk ook nog veel geklust worden en moeten de financiën in orde zijn. Het is daarom logisch dat je niet te veel tijd en geld aan de verhuiskaarten wilt besteden.

De nieuwste aanbieder
De nieuwste online aanbieder van verhuiskaarten is Verhuiskaartenmaken.com. Op deze website kun je in vier simpele stappen de verhuiskaarten bestellen nadat je ze zelf hebt ontworpen. Dit kan je doen met een eigen foto of met plaatjes die op de website staan. Deze kun je dan vervolgens bewerken met verschillende kaders, teksten en figuren. Het voordeel hiervan is dat je een unieke kaart verstuurt naar jouw vrienden, familie en kennissen zonder dat het veel tijd kost.

De bezorging
De bezorging van de kaarten wordt gedaan door TNT Post en kan op twee manieren. Ten eerste kun je ervoor kiezen een adressenlijst te uploaden zodat de verhuiskaarten direct worden bezorgd bij jouw vrienden, familie en kennissen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen het pakketje kaarten eerst bij jou te laten bezorgen zodat je ze vervolgens zelf kunt versturen. Als je voor 15:00 uur de verhuiskaarten besteld kunnen ze de volgende dag al bezorgd worden.

Neem eens een kijkje op Verhuiskaartenmaken.com en maak zelf jouw verhuiskaarten.


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>