Links

Verhuiskaart voor bedrijven

Je gaat met je bedrijf verhuizen, alles is geregeld, jullie zijn ingetrokken in het nieuwe pand en alles loop weer op rolletjes. Alleen jullie klanten en relaties moeten nog op de hoogte worden gebracht van de verhuizing.

Persoonlijke bedrijfsverhuiskaartzakelijke verhuiskaarten
Met een verhuiskaart voor bedrijven laat je iedereen weten waar jullie vandaag de dag gevestigd zijn. Je wilt dit natuurlijk op een originele manier aan iedereen laten weten. Op Verhuiskaartenmaken.com kun je jullie persoonlijke verhuiskaart voor bedrijven maken.

Foto van je bedrijf
Om het helemaal leuk te maken, kun je op de website een foto op de voorkant van de kaart zetten. Laat bijvoorbeeld iedereen zien naar wat voor mooi pand jullie verhuisd zijn of ga met het hele team op de foto!

 

Wil je ook een originele bedrijfverhuiskaart? Een verhuiskaart voor bedrijven vind je op Verhuiskaartenmaken.com. Hiernaast zie je voorbeelden van hoe jouw kaart er uit kan komen te zien!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>