Links

Verhuiskaart met tekst

verhuiskaart met tekstEen verhuiskaart zonder tekst is natuurlijk geen verhuiskaart. Maar wat kun je eigenlijk allemaal op een verhuiskaart plaatsen? Natuurlijk ook belangrijk, wat moet je zeker niet vergeten? We zullen jou vandaag antwoord geven op deze brandende vragen.

Wat moet
Je nieuwe adres is de belangrijkste tekst die op je verhuiskaart moet staan, dus straatnaam, postcode en woonplaats. Daarnaast kun je eventueel het nieuwe telefoonnummer plaatsen. Ontvangers kunnen zich ook afvragen of er bezoek welkom is en/of er een housewarming wordt gehouden, dit kun je wellicht vermelden. Eigenlijk zijn dit de belangrijkste punten die je op je verhuiskaart moet vermelden.

verhuiskaart met tekst

 

 

Wat kan
Het is soms leuk te vermelden wanneer je in je nieuwe stekkie bent gaan wonen. Je kunt er ook voor kiezen om een leuke tekst op je verhuiskaart te plaatsen. Hieronder een paar voorbeelden:

  • Het heeft even geduurd, maar we zijn nu toch echt verhuisd naar ons nieuwe stekkie.
  • Op 11 mei was het dan zover, het nieuwe huis werd in gebruik genomen!
  • Na een grote verbouwing en een nieuw interieur zijn wij verhuisd naar onze nieuwe woning.
  • Het nieuwe is eindelijk in gebruik. Kom je ook op onze borrel?

Op Verhuiskaartenmaken.com kun je ervoor kiezen om de tekst op zowel de voor- als achterkant te plaatsen. Verder kun je jouw tekst bewerken en ook de verhuiskaart kan helemaal naar eigen stijl worden ingericht.

Wil jij misschien anderen helpen door ook leuke zinnen te plaatsen? Schroom niet en plaats een reactie door het onderstaande formulier in te vullen.

verhuiskaart met tekst

 

 

Een verhuiskaart met tekst nodig? Wij helpen jou verder! Ga op Verhuiskaartenmaken.com lekker aan de slag!

 


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>