Links

Verhuiskaart met tekst

Hoe maak je een leuke verhuiskaart? Niet alleen het design is belangrijk maar natuurlijk ook de tekst. Met een leuke tekst maak je een verhuiskaart helemaal compleet. Nu vraag jij je natuurlijk af hoe je dan een leuke tekst maakt. Gelukkig kunnen wij jou daar mee helpen!

Voor sommige een makkie, voor anderen een helse klus. Een verhuiskaart met tekst is in feite zo gemaakt. Het enige wat je nodig hebt is een leuk onderwerp om over te schrijven en een paar handige tips. Een paar leuke tips op een rij:

– kies een leuk onderwerp (bijv. de reden waarom je verhuisd bent)
– schrijf alle leuke ervaringen op (bijv. grappige ervaring)
– bundel deze woorden en maak een leuke tekst of gedicht

Je hoeft niet per se een creatieveling te zijn om een unieke tekst te maken. Maar heb je even geen tijd of zin om moeite te doen, dan kun je ook gewoon gaan voor een standaard tekst. De meest gebruikte teksten:

– Wij zijn verhuisd
– Wij gaan verhuizen
– Ons nieuwe adres is: …
– We hebben een nieuw stekkie
– Nieuw adres!

Het maakt uit eindelijk niet uit wat voor tekst je kiest als je maar zorgt dat het verhuisbericht bij iedereen aankomt. Je kunt op Verhuiskaartenmaken.com heel gemakkelijk een verhuiskaart online versturen. Hartstikke handig en je bespaart heel veel tijd.

Zelf leuke ervaringen met verhuiskaarten of weet je een leuke unieke tekst? Laat het ons weten via het onderstaande reactieformulier!

Vind het uit op Verhuiskaartenmaken.com!

verhuiskaartverhuiskaart

verhuiskaartLaat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>