Links

Verhuiskaart

Na jaren hard werken is daar de salarisverhoging. Eindelijk kun je je droomhuis kopen. Om je nieuwe adres door te geven aan al je kennissen stuur je iedereen een leuke verhuiskaart. Op Verhuiskaartenmaken.com heb je keuze uit talloze verhuiskaarten. Maar ook als je zelf creatief bent, zit je hier op het juiste adres.

Kies of maak jouw kaart
Kies op Verhuiskaartenmaken.com een mooie verhuiskaart uit die je naar iedereen wilt gaan sturen. Je kunt uit veel verschillende soorten kaarten kiezen. Wil je liever een foto van je huis of van jezelf met je huis? Dan upload je zelf een foto, want ook dat is mogelijk op deze website. De gekozen kaart of de geĆ¼ploadde foto kun je verder nog op allerlei manieren aanpassen. Kaders, illustraties, tekst; je kunt alles toevoegen aan de kaart.

Verstuur of bestel jouw kaart
Wanneer de verhuiskaart af is, kun je de de kaarten meteen naar alle geadresseerden versturen. Zo heb je er zelf geen zorgen meer aan. Maar verstuur je ze liever zelf naar alle kennissen, dan kun je er ook voor kiezen om de kaarten bij jou thuis te laten bezorgen. Het is aan jou!

verhuiskaarten

 

Het maken van jouw verhuiskaart doe je op Verhuiskaartenmaken.com.


1 comment to Verhuiskaart

  • Jij bent de laatste tijd flink bezig gesweet met kerstkaarten zeg! En het leuke vind ik de grote verscheidenheid aan kaarten dieje laat zien.Erg leuk!!Ik kijk regelmatig op je blog. Ik zou wel volger willen worden maar is dat bij jou wel mogelijk?? Ik kan het nergens vinden…Groetjes van Henriebt

Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>