Links

Verhuisberichten zelf maken

Jullie gaan bijna verhuizen en de verhuiskaartjes moeten de deur nog uit. Het liefst wil je de verhuiskaarten snel en makkelijk ontwerpen zodat het weinig kostbare tijd kost. Gelukkig biedt Verhuiskaartenmaken.com je deze mogelijkheid!

Ideaal
Er zijn talloze verschillende soorten verhuisberichten te vinden. Maar niets is leuker dan helemaal zelf de verhuisberichten te ontwerpen. Op Verhuiskaartenmaken.com kun je dit makkelijk doen door de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie. Het wijst zich vanzelf en het kost ook nog eens weinig tijd! De ideale oplossing zou je het dus kunnen noemen.

Origineel
De verhuisberichten kun je helemaal zelf in elkaar zetten. Kies een verhuiskaartje uit de ruime collectie of ontwerp zelf een kaartje. Natuurlijk kun je de kaarten uit de collectie ook naar wens aanpassen. De verhuiskaarten zullen dus helemaal in eigen stijl op de post gaan. Plaats een leuke tekst op het kaartje, voeg leuke items toe en het kaartje wordt nog origineler! Niemand anders zal hetzelfde kaartje versturen als jullie.

Direct of even wachten
Na het ontwerpen kun je de verhuisberichten direct versturen. Als je liever wacht met versturen, dan laat je gewoon een pakketje met de verhuiskaarten naar je eigen adres versturen. Dan bepaal je zelf wanneer je de verhuisberichten verstuurd.

Goed doel steunen
Met het bestellen van de verhuisberichten, steun je ook meteen één van de goede doelen die je zelf uit kunt kiezen. Per bestelde kaart gaat er 0,50 cent naar een goed doel. Je maakt dus meerdere mensen blij met de verhuiskaarten!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>