Links

Verhuisberichten maken

Het verhuisbericht. Een onmisbare boodschap die je dierbaren op de hoogte stelt van je nieuwe adres. Hoewel het heel belangrijk is omdat je het ook naar verschillende instanties moet gaan sturen om deze ook op de hoogte te stellen, wil het nog wel eens vergeten worden. Dit gebeurt vaak omdat het gewoon te veel tijd kost.

Verschillende soorten verhuisberichten
Op Verhuiskaartenmaken.com kan je binnen no-time verschillende soorten verhuisberichten maken. Zo kan je kiezen uit verschillende berichten die je snel gemaakt hebt en dus nauwelijks tijd kosten. Hieronder volgen een aantal voorbeelden:

–          Verhuisberichten met foto
Om het verhuisbericht zo persoonlijk mogelijk te maken kan je ervoor kiezen een verhuisbericht met foto te maken.

–          Grappige verhuisberichten
Om de lol er bij je vrienden in te houden kan je natuurlijk ook een grappige verhuiskaart maken. Dit kan je doen door te kiezen uit de afbeeldingen die er al zijn of door zelf een grappig plaatje te zoeken. 

–          Zakelijke verhuisberichten
Ben je ondernemer en ben je druk bezig met het verhuizen van je bedrijf? Dan kan je op Verhuiskaartenmaken.com ook zakelijke verhuiskaarten versturen. Een groot deel van de afbeeldingen zijn zeker ook geschikt voor bedrijven en hebben een rustige, zakelijke uitstraling.

–          Simpele verhuisberichten
Niet alle verhuisberichten hoeven veel plaatjes en tekst te bevatten. De meest simpele verhuisberichten zeggen vaak genoeg met enkele woorden.

–          Chique verhuisberichten
Stel dat je een enorm groot huis betrekt. Dan wil je hier ook wel een kaartje bij dat hier bij past. Op Verhuiskaartenmaken.com vind je ook een aanbod aan wat chiquere kaarten.

Verhuisberichten maak je op Verhuiskaartenmaken.com


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>