Links

Verhuisbericht voorbeeld

Aan tijd is veelal een gebrek. Daarom werd het eens tijd voor een overzicht van een voorbeeld van een verhuisbericht. Dat scheelt jou weer veel tijd. Hieronder kun je een aantal voorbeelden van verhuisberichten vinden en natuurlijk gebruiken. Op Verhuiskaartenmaken.com kun je de voorbeeldkaarten ook vinden en aanpassen aan jouw wensen.

Onze collectie
In onze bestaande collectie bestaan heel veel leuke kaartjes. Maar je kunt er ook voor kiezen om een foto van bijvoorbeeld je huis, je nieuwe huisnummer of je nieuwe straat te plaatsen op de voorkant. Dat maakt je kaartje natuurlijk wel heel uniek. Hieronder staan verhuisbericht voorbeelden van onze bestaande collectie.

Verhuisbericht voorbeeld

Onderstaand vind je de verhuisbericht voorbeelden met een foto voor op de voorkant.

Verhuisbericht voorbeeld

Als je kiest om zelf een foto te uploaden heb je vaak nog geen tekst om daarbij te schrijven. Het is natuurlijk leuk om een paar originele zinnen te plaatsen op je verhuisbericht bijvoorbeeld: “Ons oude huisje werd te klein dus weet hierbij dat we verhuisd zijn!”. Zorg er in ieder geval voor dat deze gegevens op je verhuisbericht staan:

– Naam
– Nieuw adres, inclusief telefoonnummers
– Eventuele uitnodiging voor een borrel
– Cadeauwensen

Makkelijk en snel alles geregeld op Verhuiskaartenmaken.com


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>