Links

Verhuisbericht maken

Gefeliciteerd met de aankoop van een nieuw huis! Maar heb je iedereen al geïnformeerd? Nee? Op Verhuiskaartenmaken.com is er een ruime collectie met de leukste verhuiskaarten. Zo is er altijd wel een kaart die helemaal bij je past! Je kunt zelf de tekst toevoegen en bewerken naar jouw wensen, zo wordt een verhuisbericht pas echt origineel!

Keuze genoeg
In onze collectie bestaan er meer dan 100 kaarten! De keuze is dus zeker een reuze. Is het uiteindelijk toch niet helemaal naar jouw wens dan kun je er ook voor kiezen om een foto op de voorkant te plaatsen. Hartstikke leuk natuurlijk! Je maakt hiermee een verhuisbericht persoonlijk en hartstikke origineel. En denk niet dat een verhuisbericht maken een zware klus is, met een paar klikken op de knop is het zo gebeurd!

Bewerken
Mocht je een leuke kaart zien maar mist er volgens jou nog wat tekst, dan kun je op elke gewenste plek een tekst toevoegen. Leuk om een bijvoorbeeld een gek zinnetje op de voorkant te plaatsen. Je kunt niet alleen tekst toevoegen aan een kaart, ook een paar figuren plaatsen is een optie. Bekijk de mogelijkheden op Verhuiskaartenmaken.com en zie dat een verhuisbericht maken hartstikke leuk kan zijn!

Verhuisbericht maken

Een echt persoonlijk verhuisbericht maak je op Verhuiskaartenmaken.com


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>