Links

Verhuis kaartjes versturen

Ga je verhuizen? Spannend! Dan ligt er een hele waslijst klaar met dingen die geregeld moeten worden. Van verhuiswagen tot verhuisdozen en van een nieuwe inrichting tot aan de house warming. Daar kan je wel een beetje hulp bij gebruiken. Verstuur daarom leuke verhuis kaartjes vanaf Verhuiskaartenmaken.com.

 

Gave verhuiskaarten

Op Verhuiskaartenmaken.com kun je aan de slag om leuke verhuiskaarten te maken en versturen. Maak van het verhuis kaartje een uitnodiging om te komen helpen klussen of iedereen meteen uit te nodigen voor de house warming. Of verstuur verhuis kaartje om de reden dat het al jaren gebeurd: om je adres wijziging door te geven en te laten weten dat je verhuisd bent.

 

Origineel en persoonlijk

Wat voor verhuiskaarten je ook wilt versturen, Verhuiskaartenmaken.com biedt voor ieder wat wils. Je kunt aan de slag om je kaartjes wat persoonlijker te maken door zelf een gekke tekst of illustratie toe te voegen. Schrijf een originele tekst op de achterkant en klaar is Kees!

 

Kijk op Verhuiskaartenmaken.com voor alle te gekke verhuis kaartjes!


1 comment to Verhuis kaartjes versturen

  • Hey Heidi, klopt ik was er voor het eerst een keer niet. Heb wel 2x aan de foon gehangen. Ik had afeeolpgn week veel gedaan vandaar dat de Twins het hebben gedaan. Dat vond ik helemaal top en kon ik thuis even wat doen want van de week komen er weer 26 dozen met nieuw materiaal. Hi, hi je heb toch wel gezegd dat je me miste. Lol. tot gauw groetjes JOlan

Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>