Links

Van het dorp naar de stad

Dus je hebt besloten om te verhuizen naar een grotere stad? Weg uit het je geboortedorp dat toch wel heel erg aan het vergrijzen is? Dit zijn de grootste voordelen van wonen in een grote stad.

Voortaan verplaats jij jezelf op twee wielen in plaats van vier. Je te fiets verplaatsen in de grote stad is gewoon tien keer handiger. Jullie of jij kunnen de auto de deur uit doen, voortaan goedkoop en sportief met de fiets. Er zijn ook heel veel mogelijkheden om je auto te delen met buurtgenoten, goedkoop en toch vrij om overal naar toe te gaan.

Gezellige dagtripjes naar een concert of gratis evenement in de stad, dit veel toegankelijker. Alles zit om de hoek en je hoeft niet een uur in de auto te zitten voordat je eindelijk eens op de plek van bestemming bent. Een stad biedt veel variatie en mogelijkheden, je hoeft dus niet elke week in de zelfde kroeg te zitten.

Elk nadeel heeft zijn voordeel, je gaat kleiner wonen omdat er in de stad nou eenmaal niet zoveel ruimte is, maar dit betekent ook minder onderhoud aan huis en tuin. Dus weer meer tijd voor die leuke dagtripjes.

Veel mensen, dus veel werkgelegenheid. Je kunt je zelf flexibel opstellen op de arbeidsmarkt doordat je geen lange reistijden meer hebt. Van hot naar her op je tweewieler.

Natuurlijk zijn er ook nadelen en nog veel meer voordelen. Je moet er van houden, maar de stad brengt veel leven en gezelligheid met zich mee.
Nodig vrienden en familie uit in jouw nieuwe stulpje in de stad. En wie weet worden zij ook verleidt door de voordelen van de stad. Bestel je verhuiskaartjes bij verhuiskaartenmaken.com en laat iedereen het weten !

verhuiskaart14 verhuiskaart19


U kunt niet meer reageren.