Links

Do it yourself tips

Je hebt de stap genomen om te verhuizen, alles is geregeld en alle grote meubels staan op hun plek in je nieuwe huisje. Tijd om te decoreren! Een huis wordt pas je thuis als je er persoonlijke dingen in zet. Potjes, plantjes, foto’s, tafeltjes en ga zo maar door!

We weten allemaal dat een huis inrichten niet goedkoop is, maar hier is nu een oplossing voor, namelijk: Do It Yourself. Waarom duur kopen als je het net zo makkelijk zelf kan maken tegen een kleiner prijsje? Bovendien is het na een stressperiode door de verhuizing misschien wel goed om even je hoofd leeg te maken en lekker creatief bezig te zijn.

Het is ook erg leuk om hier samen met je partner of kinderen mee aan de slag te gaan. Zo heb je lekker quality time én heb je ook nog iets unieks gemaakt!

Hieronder een tip om je op gang te helpen. Veel succes!

 

Tip 1: Personaliseer een LACK tafeltje van de IKEA

Je kent het wel; het beroemde tafeltje voor zo’n 5 euro bij de IKEA. Menig mens heeft deze wel in huis, in huis gehad of gezien bij een kennis. Maar het is tijd om dit tafeltje op te fleuren.

Stickers
Simpel en snel; plak stickers! Je hebt tegenwoordig bij de IKEA stickers van bloemen in sillhouetvorm die je op onder andere deuren, kasten en dus ook op tafels kunt plakken. Je kunt ook 1 groot vel plakken zodat je tafel in het geheel een mooi printje krijgt.

Glas
Een glasplaat op je tafel oogt al gelijk wat luxer. Je kunt zo ook foto’s of zelfs boeken onder het glas zetten voor een persoonlijke touch.

 

Tafelhoekjes
Wil jij je tafel mooi maken, maar op een subtiele manier? Dan zijn tafelhoekjes misschien wel dé oplossing. Je kunt ze tegenwoordig halen in alle soorten én kosten ze niet veel. Wellicht zijn geelkoperen hoekjes een idee!

 

Kijk op www.kaartopmaat.nl en stuur een leuk verhuiskaartje naar al je vrienden en familie!


U kunt niet meer reageren.