Links

Teksten verhuiskaart – laat je inspireren!

Wanneer je gaat verhuizen moet je aan veel verschillende dingen denken. Een van die dingen is de verhuiskaart. Je wilt een mooie en opvallende kaart versturen, maar je moet ook alle nodige informatie er op hebben staan. Op deze blog vind je veel artikelen over hoe je een verhuiskaart speciaal kunt vormgeven. Daarom is dit artikel juist op de teksten van een verhuiskaart gericht.

Informatieve tekst
De informatieve teksten verhuiskaart die je zeker niet moet vergeten zijn natuurlijk je naam en het nieuwe adres. Dit is namelijk de reden dat je een verhuiskaart stuurt. Verder moet je de volgende dingen (indien nodig) niet vergeten te vermelden:
–          Datum huiswarming
–          Nieuw telefoonnummer
–          Routebeschrijving naar je nieuwe huis

Pakkende tekst
Behalve de informatieve teksten die je op een verhuiskaart moet plaatsen, is het ook leuk om een pakkende tekst neer te zetten om de kaart te laten opvallen. Een tekst als ‘Verhuisd!’ wordt vaak gebruikt, maar dit is natuurlijk wel een beetje standaard. Origineler is om zelf een mooie zin te bedenken. Wel moet je ervoor zorgen dat de geadresseerden uit de tekst kunnen ophalen dat het om een verhuisbericht gaat. ‘Liefde op het eerste gezicht,’ is een leuke tekst, maar de geadresseerde kan denken dat het een liefdesbetuiging aan hem of haar is. Het is lastig hieruit op te halen dit over je nieuwe huis gaat waar je gek op bent. Een betere tekst is daarom iets in de trant van ‘Ik was meteen verliefd op dit huis’.

teksten verhuiskaart

 

Zelf de teksten op een verhuiskaart bedenken kan op Verhuiskaartenmaken.com

 


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>