Links

Tekst op een verhuiskaartje

tekst verhuiskaartje

 

 

Je bent natuurlijk hartstikke blij met je nieuwe stulpje en blij dat bijna alle zaken geregeld zijn. Bijna, want je verhuiskaartje moet nog gemaakt worden. Gelukkig zit je hier op het goede adres. Op dit blog vind je alles omtrent verhuiskaarten maar ook leuke tips en ideeën voor de verhuizing. Zo zullen we deze keer weer eens een artikel wijden aan de tekst voor op het verhuiskaartje.


Gegevens

Qua design is een verhuiskaartje zo gemaakt, maar over de tekst moet soms even nagedacht worden. Je wilt natuurlijk niet dat er informatie ontbreekt als het verhuiskaartje op de bus doet. Dit zijn de belangrijkste punten op een rij die zeker niet mogen ontbreken. Allereerst is het nieuwe adres een onmisbaar element, daarbij komend het nieuwe telefoonnummer, de naam en of er feestje wordt gegeven. Je kunt ook nog vermelden of je nog cadeauwensen hebt.


Tekstplaatsing

De volgorde van de elementen maakt natuurlijk niet uit. Op Verhuiskaartenmaken.com kies je een verhuiskaartje uit. Je kunt hierbij ook zelf bepalen of je de tekst op de voorkant wil of op de achterkant. Het kan natuurlijk ook op de voor- én achterkant. Je adresseert de kaarten en als de kaarten zijn afgerekend is alles geregeld. Dus uren tijd steken in het handmatig schrijven en adresseren van verhuiskaarten is verleden tijd. Bekijk de collectie op Verhuiskaartenmaken.com

 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, Verhuiskaartenmaken.com de specialist.


2 comments to Tekst op een verhuiskaartje

 • Jet

  hallo’
  Mijn vader verhuisd, hij woont er al sinds afgelopen maandag, in een verpleeghuis. Op een gesloten afdeling! Hij was altijd erg zelfstandig, is sinds een jaar (nog niet eens 1 jaar!) ziek. Hij heeft PSP en wordt naast lichamelijke’klachten, ook dement. Hij zat tijdelijk, half jaar, in een ander huis, maar nu is hij verhuisd naar zijn , denk ik, laatste woonplek. In ieder geval definitief (voorlopig) u begrijpt het vast.
  Kunt u mij helpen aan een passende, nette, beetje humor, niet te trieste tekst voor op een verhuiskaart? Ik vind het ZO moeilijk!
  Wil het graag netjes afhandelen, dat zou mijn vader ook doen als hij het nog zou kunnen!!!
  vriendelijke groeten,
  Mariette Kamphuis

 • admin

  Hallo Mariette, wat spijtig om te horen van uw vader.

  Stuurt u anders even een mailtje naar: andre@create2send.com, dan kan ik u misschien verder helpen met deze tekst.

  Groetjes,
  André

Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>