Links

Starters op de woningsmarkt

Na 3 à 4 jaar studeren en op kamers wonen, mag jij je diploma in ontvangst nemen. Dat kan natuurlijk uitbundig gevierd worden, door middel van een jaartje er tussen uit. Bijvoorbeeld gaan backpacken Down Under. Helaas, aan alle mooie dingen komt een eind en dan is het toch echt, na dat spannende avontuur, tijd om je te gaan storten op de banenmarkt. Na eindeloos solliciteren, komt eindelijk die verlossende zin “Je bent aangenomen!”.   En dan. Om nou als een afgestudeerde met een baan nog in een studentenkrot te wonen, is nou ook niet echt ideaal. Dus, nadat jij je plekje hebt veroverd op de arbeidsmarkt, wordt het tijd om jouw droompaleisje op de woningmarkt te bemachtigen. Maar hoe kun je het beste je intrede maken op deze markt?

 Wel eens gehoord van ‘Stichting Starter’? Deze organisatie zet zich in voor de starters op de woningmarkt. Hier kun jij je laten voorinformeren over onder andere verschillende hypotheekvormen, subsidieregelingen en woonlasten. Stichting Starter helpt je de voor- en nadelen en de mogelijk en onmogelijkheden van het hebben van een eigen woning op een rijtje te zetten, om zo tot de juiste beslissing te komen. Wat deze site zo uniek maakt, is de laagdrempeligheid die het hanteert. In de ‘Starterscafés’ kan er namelijk gemakkelijk contact gemaakt worden met experts op het gebied van woningmakelaardij, financiering en notariaat. Zo hoef je niet helemaal naar een specialist toe en dat scheelt weer in de portemonnee.

Naast de cafés, organiseert Stichting Starter ‘startersavonden’ en andere activiteiten om zo de starter op de woningmarkt optimaal te kunnen informeren. Ga voor meer informatie naar de website: www.stichtingstarter.nl

Is alles rond? En is de sleutel aan jou overhandigd? Dan wordt het tijd om iedereen op de hoogte te brengen! Dat kun je tegenwoordig prima via de social media bekend maken. Lekker gemakkelijk en kosteloos. Maar, is het ook net zo leuk? Waarom niet op de old fashion way? Stuur je familie en vrienden een tastbaar kaartje en ze zullen je grote nieuws zeker niet missen tussen al die status updates!  Ga naar Verhuiskaartenmaken.com voor de leukste verhuiskaarten. Heb je liever een persoonlijker kaartje? Geen probleem, dan kun jij je eigen foto gemakkelijk uploaden in de applicatie en eventueel nog verder bewerken. Kun je ze gelijk uitnodigen voor je housewarming.

verhuiskaarten voor nieuwe woning


U kunt niet meer reageren.