Links

Standaard verhuiskaarten of unieke verhuiskaarten?

Als je gaat verhuizen dan kies je natuurlijk voor de makkelijkste verhuiskaarten. De standaard verhuiskaarten zijn makkelijk om te bestellen, maar je kunt ze ook unieker maken. Op Verhuiskaartenmaken.com kun je gemakkelijk en snel de verhuiskaarten aanpassen en geheel naar wens maken.

Voldoende kluselementen
De standaard verhuiskaarten zijn leuk, maar het is nog leuker om originele verhuiskaarten op de post te doen. Daarom kun je op Verhuiskaartenmaken.com snel een leuke foto uploaden of kiezen voor een afbeelding uit de collectie. Verder kun je allerlei leuke kluselementen toevoegen aan de verhuiskaart. Wil je graag een emmer verf, kwasten of een verhuisdoos op jouw verhuiskaart? Voeg deze dan zelf toe en het kaartje wordt geheel naar wens!

Een passende tekst
Wat zet je eigenlijk voor tekst op een verhuiskaart? Natuurlijk vermeld je jouw nieuwe woonadres en plaats en eventuele extra informatie die jij graag wilt delen met anderen. De postcode en eventueel jouw telefoonnummer is ook handig om te vermelden. Mochten de mensen langs willen komen, kunnen ze je eerst bellen of het uitkomt tussen het klussen door.

Zo snel mogelijk versturen
Na het ontwerpen van de verhuiskaarten kun je de verhuiskaarten binnen enkele stappen op de post doen. Heb je voor 15.00 uur de verhuiskaarten besteld, dan heb je de kaarten morgen nog in huis! Als je de verhuiskaarten direct wilt versturen naar de geadresseerden, dan kan dit ook. Je kunt gemakkelijk jouw hele adressenboek uploaden en de ontvangers zo snel mogelijk verblijden met unieke verhuiskaarten.

 

 


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>