Links

Samenwonen als homostel

De opening van de Olympische Spelen was niet alleen maar leuk en gezellig. In Nederland werd namelijk een lawaaiprotest gehouden bij het Homomonument op de Amsterdamse Westermarkt. Dit protest was tegen de Russische homowet.

Honderden demonstranten wilden hiermee aantonen dat de homowet moet worden afgeschaft in Rusland. Want hoe normaal het ook voor ons is om als homostel dezelfde rechten te hebben als ieder ander, zo normaal is het in de meeste landen nog niet.

Gelukkig is er in Nederland geen sprake meer van discriminatie jegens homostellen volgens de wet. En daarom vieren wij maar al te graag ieder huwelijk tussen twee verliefde mannen of vrouwen. Want tenslotte gaat het om de liefde en niet om het geslacht! Uiteraard hoef je niet meteen in het huwelijksbootje te stappen als je verliefd bent, maar kan samenwonen wel de volgende stap zijn die jullie nemen.

Ben jij ook helemaal verliefd en gaan jullie binnenkort samenwonen? Kijk dan hier voor bijzondere, leuke en originele verhuiskaarten.

 

ofkfjff

 


U kunt niet meer reageren.