Links

Originele verhuiskaarten

Hoe maak je een leuke verhuiskaart die er niet alleen leuk uitziet maar die ook nog eens origineel is? Een standaard verhuiskaartje halen uit de winkel is verleden tijd. Je kunt op Verhuiskaartenmaken.com zelf leuke en originele verhuiskaarten maken. Wil je weten hoe? Lees dan onderstaand artikel.

Origineel
Op Verhuiskaartenmaken.com kun je een leuke verhuiskaart uit de collectie kiezen. Daarna gaat het proces heel snel. Je bewerkt je kaartje met een tekst en eventueel illustraties. Daarna is het eigenlijk alleen nog maar een adressenbestand invoeren en je bent klaar met jouw originele verhuiskaart.

Origineler
Een verhuiskaart kan je natuurlijk nog veel origineler maken. Er bestaat namelijk de mogelijkheid om een foto op je verhuiskaart te plaatsen, dit kan zowel op de voor- als op de binnenkant. Denk bijvoorbeeld aan de kat voor het raam van het nieuwe huis of een foto van het gezin op de bank, maar ook de bouwtekening van je nieuwe huis. Je kunt het zo gek niet bedenken! Zorg er altijd voor dat je foto van redelijke kwaliteit is.

Origineelste
Met een leuke tekst maak je natuurlijk het verhuiskaartje helemaal compleet. Maak bijvoorbeeld een korte tekst over de reden waarom je bent verhuisd. Een leuk gedichtje kan ook. Standaard teksten kunnen natuurlijk altijd maar met een unieke tekst heb jij wel het origineelste verhuiskaartje.

Originele verhuiskaarten

De origineelste verhuiskaarten maak je op Verhuiskaartenmaken.com


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>