Links

Originele verhuiskaart

Ga je binnenkort verhuizen? Zorg dan niet dat je verhuiskaart met alle folders mee de papierbak in gaat. Trek de aandacht met een originele verhuiskaart van Verhuiskaartenmaken.com. Hier kun je zelf een opvallende verhuiskaart ontwerpen.

Kies een kaart
Kies een van de vele mooie kaarten uit die worden aangeboden op de website. Kies een rustige kaart, of kies een vrolijke en kleurrijke kaart. Kies de kaart die past bij jou. De kaarten die je hier vindt, zijn geen standaard verhuiskaarten. Ook is er zo veel keuze dat er vast en zeker een geschikte verhuiskaart voor jou bij zit. De gekozen kaart kun je vervolgens aanpassen naar jouw voorkeuren. Zo maak je de originele verhuiskaart die de geadresseerde zal verrassen.

Maak een kaart
Je kunt ook helemaal zelf de kaart samenstellen. Maak bijvoorbeeld een leuke foto van je zelf met je nieuwe kaart en plaats deze op de kaart. Maar ook als je een mooie of grappige afbeelding op het internet bent tegengekomen kan je deze uploaden. Alles wat je maar kan bedenken is mogelijk. Voeg kaders toe, plaats een mooie tekst en pas de kleuren aan. Zo kun jij de originele verhuiskaart maken die wel opvalt.

Jouw nieuwe adres zal niet snel worden vergeten met een kaart van Verhuiskaartenmaken.com


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>