Links

Originele en leuke teksten voor jouw verhuiskaartje

Een zeer drukke periode, dat is waar de meeste mensen aan denken als het gaat om een verhuizing.  Je moet niet vergeten om het adres door te geven, de meterstanden op te nemen en vooral niet om het verhuiskaartje op tijd te versturen. In deze hectische periode kan dit laatste erg tijdrovend zijn. Daarom hebben wij een aantal tips zodat je snel en gemakkelijk de tekst voor jouw verhuiskaart kunt schrijven.

Denk aan de situatie
Om te beginnen is het natuurlijk heel belangrijk om de tekst voor jouw verhuiskaartje aan te passen aan de situatie. Ga je voor het eerst verhuizen, naar het buitenland of verhuis je in de kerstvakantie? Verwijs hier naar, zo krijg je een leuke en originele tekst voor jouw verhuiskaartje in plaats van zo’n standaard kaartje. Natuurlijk moet er ook een aantal standaard zaken op, dit zijn:

–          Het nieuwe adres

–          De datum van verhuizing

–          Het nieuwe telefoonnummer

–          De personen die verhuizen (bijvoorbeeld als iemand uit huis gaat)

Hippe uitstraling, retro look
Met alleen een leuke tekst ben je er nog niet helemaal. Het oog wil namelijk ook wat. Ontwerp daarom op Verhuiskaartenmaken.com je eigen verhuiskaartje helemaal zelf. Geef de tekst een hippe uitstraling of een retro look. Niet alleen de letters zijn aan te passen, het is mogelijk om het hele kaartje zelf te ontwerpen. Uiteraard kun je ook gewoon uit één van leuke kaartjes kiezen uit de selectie op Verhuiskaartenmaken.com !

Verhuiskaartje tekstMaak je eigen verhuiskaart makkelijk en snel op Verhuiskaartenmaken.com


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>