Links

Origineel verhuisbericht

Als je gaat verhuizen is het natuurlijk leuk als je een origineel verhuisbericht hebt! Om al je vrienden, familie en kennissen te laten weten dat je een nieuw adres hebt! Zodat jou kerstkaartjes gewoon op je nieuwe adres aankomen! Je wilt natuurlijk niet boos worden op iemand die geen verjaardagskaart of kerstkaart heeft gestuurd, maar eigenlijk naar je oude adres heeft gestuurd. Daarom gaan wij nu aan jou origineleĀ verhuisbericht werken!

Verhuiskaartenmaken.com

Als eerste kan je natuurlijk gewoon een leuke verhuiskaart kopen en naar iedereen sturen. Dat is leuk. Maar je kan ook een verhuiskaart zelf maken! Als je zelf een verhuiskaart maakt en eventueel met eigen foto is deze natuurlijk de origineelste kaart ooit! Niemand kan dezelfde kaart sturen als jij. Op verhuiskaartenmaken.com kan je dit waar maken! We hebben verhuiskaarten die al klaar zijn, maar die je gemakkelijk en snel kan aanpassen zodat het toch een origineel verhuisbericht is! Ook kan je helemaal zelf je verhuiskaart samenstellen! Kijk op dit blog voor wat inspiratie en als je geen zin hebt om eentje helemaal zelf te maken, kan je gerust een kaartje van ons gebruiken. Die zijn zo leuk dat je misschien niet eens eentje zelf wilt maken!

Filmpje

Ter inspiratie heb ik nog een filmpje voor jullie gevonden op youtube.com. Dit is natuurlijk ook een heel origineel verhuisbericht!


1 comment to Origineel verhuisbericht

  • Het allereerste bodjre zou op de slaapkamer van mijn jongste dochter niet misstaan haha…een cadeautje om te onthouden! Je schaal vind ik prachtig, ik hou absoluut van die stijl!Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>