Links

Nederlanders emigreren massaal

Ondanks dat iedereen het gevoel heeft dat de crisis langzamerhand weer begint op te krabbelen, kan iedereen stiekem wel een reden bedenken om ons koude kikkerlandje te verlaten. Natuurlijk vieren we het liefst allemaal nog wat langer vakantie, maar dat zit er jammer genoeg niet meer in. Naast vakantievierders blijkt het aantal emigranten in Nederland drastisch te verhogen!

België en Duitsland

Veel Nederlanders zijn het zat. Vanwege al het politieke geneuzel, slechte werkmogelijkheden en vooral de economische crisis, besluiten steeds meer mensen te verhuizen naar ergens waar het gras groener is. Vooral Engeland, België en Duitsland zijn erg in trek onder de Nederlanders. Maar vanwaar ineens deze mega-verhuizing? Wat is er zo vervelend aan Nederland(ers) dat meer burgers doet vertrekken?

Succes wordt gestraft, luiheid wordt beloond.

Vanaf 2012 verlaten zeker 395 Nederlanders per jaar ons heerlijke landje. De voornaamste redenen daarvoor zijn het nieuwe kabinet, maar vooral de volharding van het Nederlandse volk. Emigreren is dus niet langer alleen besteed aan degene die het kunnen betalen, emigreren is tegenwoordig ook besteed aan mensen die geld willen verdienen en verder willen kijken dan molens en klompen. Volgens veel van de emigranten zijn ze Nederland vooral beu, omdat succes wordt gestraft en luiheid beloond. Daarom voelen sommige Nederlanders zich gedwongen om te verhuizen, maar natuurlijk nooit zonder verhuiskaart!

Ga jij binnenkort toevallig ook verhuizen? Maak je eigen verhuiskaart dan simpel en snel met verhuiskaartenmaken.com en ga je dromen achterna!

versie 1


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>