Links

Makkelijk geld besparen

Een nieuw huis kopen/huren is niet alleen veel geld, maar je spullen verhuizen kan ook heel veel kosten met zich mee brengen. Door de volgende handige tips hopen wij dat jullie een beetje geld kunnen besparen.

 

Voor de verhuisdag

Houdt er rekening mee dat er misschien wel wegwerkzaamheden zijn op de route naar je nieuwe bestemming. Als je van te voren een nieuwe route hebt uitgestippeld, zal dit schelen in tijd. Ook kun je aan de buren vragen of ze parkeerruimte voor jou vrij willen houden. Om alvast geld te besparen, zou je kunnen vragen of familie en vrienden jou willen helpen met het verhuizen. Bespreek dan goed van te voren wie wat doet en hoe laat zij aanwezig moeten zijn. Als er een oppas voor kinderen of huisdieren moet komen, regel dit dan ook tijdig van te voren.
Verpak alles in dozen. Niet in vuilnis of plastic tassen. Deze kunnen scheuren en beschadigen misschien wel je spullen. Zet alle dozen in de dichtstbijzijnde kamer neer, dit scheelt veel tijd voor de verhuizers. Als je al veel rijdt naar je nieuwe woning, probeer dan zoveel mogelijk al mee te nemen. Dit scheelt weer veel heen en weer rijden op de verhuisdag zelf!

 

Op de verhuisdag zelf

Als je een bedrijf inhuurt die jou spullen gaan verhuizen, spreek dan met iemand die de leiding neemt, af wat er wordt verwacht en wat de vrienden en familie moeten doen die mee helpen. Laat de hulp die je hebt geregeld voor de schoonmaak etc. pas komen nadat het verhuizen achter de rug is en de verhuizers klaar zijn. Heeft jouw nieuwe huis een grote garage of een grote kamer? Beste is als de verhuizers daar de meeste spullen plaatsen. De zwaarste spullen zullen zij toch wel op de goede plek zitten. Dit kan al snel 100 euro schelen!

 

Ken jij iemand die gaat verhuizen of ga je zelf verhuizen? Op www.verhuiskaartenmaken.com bieden wij jou een hele mooie collectie verhuiskaarten aan die je naar eigen smaak kunt aanpassen! Twijfel niet en maak snel jouw verhuiskaart op www.verhuiskaartenmaken.com!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>