Links

Maak snel en gemakkelijk je eigen verhuisbericht

Of dat je nou gaat samenwonen, gaat emigreren of op kamers gaat, het is altijd handig om een verhuisbericht te maken. Dit om iedereen te laten waar, wanneer en met wie je gaat verhuizen. Zo’n verhuisbericht maken is veel makkelijker en sneller gedaan dan je denkt.  Op Verhuiskaartenmaken.com kies je uit de grote collectie verhuiskaarten of ontwerp je je eigen kaart.

Heel persoonlijk
Drie manieren om een verhuisbericht te maken zijn: een leuke verhuiskaart uit te kiezen uit de grote collectie, een kaart uitkiezen en deze aanpassen naar eigen wens en een kaart helemaal zelf ontwerpen. Als je een hele origineel en persoonlijk verhuisbericht wilt dan is dit laatste een goede optie.

Dit gaat als volgt:

–          Ga naar Verhuiskaartenmaken.com

–          Klik op ‘klik hier voor je eigen verhuiskaart’

–          Upload je foto/afbeelding

–          Voeg een kader toe en plaats illustratie en een leuke tekst

–          Klaar is je ontwerp!

Bespaar tijd en moeite
Nadat je jouw verhuisbericht hebt ontworpen op Verhuiskaartenmaken.com kun je aan de binnenkant van het kaartje tekst plaatsen en vervolgens de kaartjes verzenden. Het is handig om een adressenbestand in te voegen, de kaartjes worden dan vanzelf verzonden. Natuurlijk is het ook mogelijk om ze te laten bezorgen en zelf op te sturen. Bestel je voor 15:00 dan heb je ze ook nog eens de volgende dag in huis!

 

Zelfgemaakte verhuiskaart

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op Verhuiskaartenmaken.com vind en maak je de leukste verhuiskaarten


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>