Links

Maak een verhuizing leuker

“Mama, hoeveel nachtjes is het nog slapen tot we gaan verhuizen?”, een veel gehoorde zin die kinderen roepen als ze gaan verhuizen. Een verhuizing is vooral een spannende gebeurtenis. Om een verhuizing zo leuk mogelijk te maken, kun je van te voren al wat dingen regelen. Maak bijvoorbeeld alvast een leuke verhuiskaart!

Verhuiskaart tekening

Tekeningen scannen
Zo ruim voor de verhuizing is er nog genoeg tijd om over originele ideeën voor een verhuiskaart na te denken. Wij kunnen je daar een handje bij helpen! Het is bijvoorbeeld leuk om de kinderen een leuke tekening te laten maken voor op de voorkant van je verhuiskaart. Je kunt dan namelijk de tekening scannen en doordat de tekening dan digitaal wordt, kun je deze uploaden op Verhuiskaartenmaken.com.

Foto op voorkant
Zelf geen kinderen? Je kunt ook van te voren op pad gaan om mooie foto’s te maken van je nieuwe huis, je nieuwe tuin en ga zo maar door. Zorg er altijd voor dat je foto goed belicht is, fotografeer dan ook nooit tegen de zon in. Leuke foto’s genomen? Je kunt met Photoshop of een ander programma een leuke collage maken en op Verhuiskaartenmaken.com uploaden. Zo wordt een verhuiskaart pas echt leuk!

 

De leukste verhuiskaarten maak je op Verhuiskaartenmaken.com      


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>