Links

Leuke verhuiskaarten

Hoe maak je een passend kaartje voor als je gaat verhuizen? Helemaal zelf en natuurlijk online. Op Verhuiskaartenmaken.com is er een ruime collectie aan leuke verhuiskaarten. Met verschillende designs is er altijd wel een kaartje dat bij jouw past. Kies een leuk kaartje uit, voeg jouw leuke tekst toe en voor 15:00 besteld is morgen in huis.

Leuke verhuiskaarten kun je maken door een kaart uit de huidige collectie te kiezen maar je kunt ook je eigen foto op je verhuiskaart plaatsen. Erg origineel! Zo kun je van je nieuwe huis een foto schieten maar bijvoorbeeld ook van het nieuwe interieur of van je nieuwe huisnummerbord. Zorg er altijd voor dat je foto niet te donker is, want op papier komt het er altijd net ietsje anders uit te zien.

Een leuke verhuiskaart kan niet zonder een leuke tekst. Je kunt natuurlijk gaan voor de standaardtekst zoals: “Wij zijn verhuisd” maar het is ook leuk om zelf een leuke tekst te bedenken om je verhuiskaart helemaal compleet te maken. Zo kun je natuurlijk een ludieke zin maken of een grappige tekst waarom je verhuisd bent. Wees lekker creatief want jij bepaalt uiteindelijk zelf hoe jouw leuke verhuiskaart eruit ziet!

Leuke verhuiskaarten

 

Leuke verhuiskaarten vind je op Verhuiskaartenmaken.com, de specialist met de leukste verhuiskaarten!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>