Links

Kleine tips bij het verhuizen

Wat leuk! Een nieuw huis of kamer. Jammer genoeg komt er ook fysiek werk bij kijken, wat minder leuk is. Wij geven de tips om het wat soepeler en minder pijnlijk te laten verlopen. Super handig dus!

Hulp van familie en vrienden
Na jarenlang aardig doen en klusjes uitvoeren voor je vrienden en familie, kun je eindelijk wat terug vragen van ze. Vraag je vrienden om mee te helpen en coördineer waar nodig. Pak vervolgens de dozen samen met je familie uit, maar verhuis de meest kostbare dingen zelf. Zo weet je zeker dat die spulletjes de verhuizing zullen overleven.

Labelen!
Verder is het altijd fijn om te weten wat er in de dozen zit. Label daarom elke doos. Zo weten je vrienden en familie ook wat ze dragen en hoe kostbaar de inhoud is. Pak naast je dozen trouwens altijd een tas in met een toilettas in alsof je een weekendje weggaat. Het kan zijn dat je na het verhuizen even geen tijd hebt om alles op zijn plek te zetten en moet je dus je spullen gaan zoeken. Met een weekendtas vol met kleren en spullen voorkom je al heel wat moeite!

Schrijf naast labelen op de belangrijkste dozen ‘als eerste uitpakken’. Denk aan dingen die je meteen nodig hebt in je nieuwe huis zoals schoonmaakspullen, papier, handdoeken, borden en bestek en je tandenborstel.

Verhuiskaarten
Vergeet ten slotte niet om iedereen te laten weten dat je bent verhuisd! Familie en vrienden willen dit maar al te graag weten. Bestel daarom je verhuiskaarten bij KaartOpMaat.nl als je een originele en goedkope verhuiskaart wilt. Je kunt elke kaart namelijk makkelijk en snel aanpassen met een handige tool. Zet bijvoorbeeld een leuke foto van je nieuwe huis of kamer op de voorkant van de kaart, of een foto van het straatbordje en je huisnummer!

 

Leuke verhuiskaartjes


U kunt niet meer reageren.