Links

Jouw nieuwe droomhuis

De knoop is doorgehakt, je gaat verhuizen! Een drukke periode breekt aan. Ga je nog iets verbouwen? Of alleen maar kleine klusjes opknappen zoals schilderen en behangen? Of wil je een nieuwe keuken of  aanbouw? En is alles bij de bank al rond? 

Voor de meeste mensen niet iets om naar uit te kijken. De periode vanaf het moment dat je besluit te verhuizen tot het moment dat je daadwerkelijk in je nieuwe huis zit en alles in uitgepakt. Vaak duurt het verhuizen en alles er om heen, langer dan gepland en kost het nét iets mee dan begroot. Maar het is ook een periode waar veel goede dingen gebeuren. Je maakt een nieuwe start op een nieuwe plek en krijgt vaak meer ruimte.

Het is ook een mooie mogelijkheid om allemaal oude spullen weg te gooien en kleding en schoenen uit te zoeken. Iedereen heeft spullen in de kast hangen die al jaren niet zijn gedragen. En waarom zou je al deze spullen mee nemen naar je nieuwe huis? Dit neemt alleen maar ruimte in. Lijkt het je niet heerlijk om zonder troep te beginnen je nieuwe huis?

En na deze turbulente periode zit je er, jouw droomhuis! Tijd om vrienden en familie in te lichten en iedereen uit te nodigen om te komen kijken naar jouw nieuwe paleisje. Hier vindt je de leukste kaarten om dit te doen!

Vier verschillende verhuiskaarten van verhuiskaartenmaken.com

Vier verschillende verhuiskaarten van verhuiskaartenmaken.com

 


U kunt niet meer reageren.