Links

Huisje boompje beestje

De tijd is gekomen voor een heftig punt in jullie leven. De volgende stap wordt genomen, jullie gaan samenwonen. Samen gaan jullie beginnen aan een spannend avontuur. Hebben jullie een huis gevonden? Zijn de dozen gepakt? Tijd om iedereen officieel op de hoogte te stellen van het heugelijke nieuws. En hoe beter dan door een speciale samenwonen kaart.

 

Samenwonen? Stuur iedereen een kaart!

Stel je vrienden en familie op de hoogte van jullie nieuwe nederige stulpje door middel van een leuke samenwonen kaart. Geef meteen je adres wijziging door. Op Verhuiskaartenmaken.com kun je zelf een gave verhuiskaart maken en je vrienden en familie verrassen.

 

In je eigen stijl

Je kunt de het kaartje zo aanpassen dat hij helemaal bij jullie past. Plak er een gekke tekst bij, een plaatje of een leuk kader. Op Verhuiskaartenmaken.com kun je van een standaardkaartje je eigen kaartje maken door er een eigen draai aan te geven.

Verstuur op Verhuiskaartenmaken.com een leuke samenwonen kaart en breng jullie vrienden en familie op de hoogte van jullie spannende avontuur!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>