Links

Goedkoop je huis inrichten

Het hele huis inrichten met meubels van een welbekend Zweeds merk vormt geen gezellige inrichting, maar dit is wel een goedkope manier. Er zijn echter nog meer goedkope manieren om je huis in te richten en toch een gezellig en sfeervol huis te hebben. 

Op Marktplaats is er heel veel meubilair te vinden, van een kuipstoeltje tot een grote kledingkast. Als je even goed zoekt zijn er altijd wel een aantal dingen te vinden die jij leuk vindt. De meubels worden verkocht door particulieren en die zijn meestal al blij dat ze er nog iets voor krijgen. De meest unieke meubels vindt je op Marktplaats, meubels van 40 jaar oud en meubels die een jaartje zijn gebruikt. Door het grote aanbod van tweedehandse meubels kan je makkelijk je huis inrichten.

Maar niet iedereen zet zijn of haar meubels op Marktplaats, er worden ook genoeg meubels gebracht bij de spullenhulp. De spullenhulp verschilt niet heel veel van Marktplaats, tweedehands of misschien derdehands meubels voor een zacht prijsje. Ga een paar keer in de maand langs de spullenhulp en je vindt gegarandeerd iets leuks. Misschien niet meteen dat leuke kastje die je zoekt, maar soms zijn er ook hele leuke gebakschotels of een oude klok. Wederom, heel veel aanbod en heel veel variatie.

In Nederland zijn er ook veel meubelveilingen, dit is misschien iets duurder dan de twee eerder genoemde opties. Maar voor als nog goedkoper dan nieuwe meubels kopen. Het kan gaan om tweedehands aanbod van particulieren of om demomodellen van een winkel.

Door meubels via één of meerdere van deze manieren aan te schaffen kun je een hoop geld besparen op de inrichting. Blij met het nieuwe huis en de nieuwe inrichting ? Deel het met familie en vrienden, ga naar verhuiskaartenmaken.com en bestel een je eigen verhuiskaartje. Upload zelf een foto of kies een design en bestel een uniek verhuiskaartje. Verhuiskaarten


U kunt niet meer reageren.