Links

Eigen verhuiskaart maken

Ga jij verhuizen omdat je een nieuwe woning hebt, samen gaat wonen of op jezelf gaat wonen? Van harte gefeliciteerd! Het is dan ook leuk om aan iedereen te laten weten dat je bent verhuisd! Ook is het leuk om een kaartje te sturen als iemand anders is verhuisd! Hoe doe je dit nou? En hoe doe je dit op een originele manier? Dat doe je door je eigen verhuiskaart te maken!

Zelf ontwerpen

Op verhuiskaartenmaken.com kan je zelf je eigen verhuiskaart maken! Ontwerp hem zelf door je eigen foto up te loaden of gebruik een van onze designs en pas deze aan! Ook kan je zelf de tekst erop zetten. Als je geen zin hebt om een eigen verhuiskaart te maken kan je ook een kaart van ons gebruiken. Als je dan toch een kaart van ons wilt gebruiken, maar hij moet een beetje anders dan kan je die heel gemakkelijk aan passen!

Verhuiskaartenmaken.com

Als je een originele en leuke kaart wilt hebben, ga dan nu naar verhuiskaartenmaken.com en probeer het uit! Je kan ze versturen naar het adres waar je ze wilt hebben! Er zijn geen kosten verbonden aan het zelf maken van de kaarten.


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>