Links

Eigen verhuiskaart maken

Waar je in een winkel kant en klare kaarten kunt kopen kan je via Verhuiskaartenmaken.com online zelf je eigen verhuiskaart maken. Dat is natuurlijk hartstikke handig! Je kunt het kaartje geheel naar eigen stijl inrichten. Dus je eigen tekst, je eigen kleuren, je eigen illustraties en je kunt zelfs je eigen foto toevoegen. Laat de kant en klare kaarten staan en ga lekker creatief aan de slag!

Pas het zelf aan
Je ziet wel eens kaarten in de winkel die er op het eerste gezicht heel leuk uitzien alleen bevalt je de kleur net niet. Of je ziet een tekst waarvan je iets hebt van dat is het net niet. Op Verhuiskaartenmaken.com hebben we de collectie weer uitgebreid zodat je altijd de leukste verhuiskaarten voor het kiezen hebt.

Hoe het werkt
Je eigen verhuiskaart maken is heel simpel. Allereerst kun je of uit de collectie een kaart kiezen of je maakt zelf een foto en plaatst dat op de voorkant. Je maakt een leuke tekst voor op de binnenkant, je adresseert jouw verhuiskaartjes en met de knop verzenden is het voor elkaar!

Weinig tijd
Aangezien alles online gaat en alle handige tools aanwezig zijn is het kaartje zo gemaakt. Je ziet jezelf toch hopelijk niet meer allemaal teksten schrijven op de kant en klare kaarten in de winkel? Waarmee je ook nog eens tijd verspild die je liever in je nieuwe huis wil steken? Nee, dat tijdperk is voorbij. Kijk op Verhuiskaartenmaken.com en bekijk ons aanbod!

 

Eigen verhuiskaart makenCreatief tijd besparen? Het is mogelijk op Verhuiskaartenmaken.com


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>