Links

Een verhuisbericht maken, zo gepiept

De stap is gezet en de dozen zijn ingepakt. De verhuizing komt nu erg dichtbij. Nog even en je gaat je nieuwe paleisje bewonen. Laat aan je vrienden en familie weten dat je verhuisd bent en wat je nieuwe adres is. Dan kunnen ze snel langs komen om te kijken naar je nieuwe stekkie. Door zelf een leuk verhuisbericht te maken kun je met een originele kaart aan iedereen laten weten waar ze mogen komen klussen.

 

Klus eerst de kaart

Begin met het klussen van leuke verhuiskaarten, zo kan iedereen snel langkomen op je nieuwe adres en helpen met schilderen, behangen en inrichtinen. Op Verhuiskaartenmaken.com heb je keuze uit een heleboel leuke verhuiskaarten. Je kunt het verhuisbericht persoonlijk maken door een leuke tekst toe te voegen of een gekke illustratie.

 

Housewarming!

Helemaal op je plek in je nieuwe huisje? Tijd om dat te vieren! De verhuiskaarten op Verhuiskaarten.com kunnen voor allerlei situaties gebruikt worden. Je kunt een leuk verhuisbericht maken om je nieuwe adres door te geven, om je house warming aan te kondigen of om vrienden uit te nodigen om te helpen klussen. Ook kun je op Verhuiskaartenmaken.com een leuk verhuisbericht maken om op te sturen naar je net verhuisde vrienden.

 

Verhuiskaartenmaken.com is voor elk soort verhuisbericht de leukste!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>