Links

Een eigen verhuiskaart sturen

Er zijn veel redenen om te verhuizen. Misschien is er wel meer ruimte nodig omdat er een kleine op komst is of jullie gaan samenwonen. Wat de rede ook is, het is altijd goed om een verhuiskaart te sturen. Niet alleen geef je zo je nieuwe adres door, je kunt ook meteen mensen uitnodigen voor de housewarmingparty en natuurlijk is het gewoon heel leuk. Op Verhuiskaartenmaken.com kun je de leukste verhuiskaart sturen naar al je familie en vrienden.

Groot aanbod
Op Verhuiskaartenmaken.com is er heel veel keuze. Er zijn bijvoorbeeld verhuiskaarten met dieren, huizen en zelfs met Fokke en Sukke. Door dit grote aanbod zit er voor iedereen wel een leuke verhuiskaart bij om te sturen.
Wil je het graag nog wat persoonlijker, dan is het zelfs mogelijk om helemaal een eigen verhuiskaart te maken. Dit is behalve erg eenvoudig om te doen heel erg leuk. Zet bijvoorbeeld een leuk foto van jou/jullie samen met het nieuwe huis op de voorkant. Zo hebben de ontvangers meteen een goed beeld van hoe jullie nieuwe stulpje er uit ziet.

Onvergetelijk kaartje
Alleen een foto is misschien een beetje te basic voor jou. Het is daarom op Verhuiskaartenmaken.com ook mogelijk om de verhuiskaart nog verder te ontwerpen. Dit kan met een leuke tekst in alle gewenste lettertypes en plaats ook een mooi kader. Zo ga je een verhuiskaart sturen die nog nooit verstuurd is. Dit met gevolg dat iedereen jouw kaartje zal bewaren en dus nooit vergeet waar je ook alweer woont.

Verhuiskaart sturen

 

 

 

 

 

 

 

 

Een originele verhuiskaart sturen doe je op Verhuiskaartenmaken.com


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>